Σε κακή μέρα ο Κεσίδης

Σε κακή μέρα ο Κεσίδης

Μακριά από τον καλό του εαυτό παρουσιάστηκε ο Νικόλας Κεσίδης στην σφυροβολία με μπάλα 5kg στους 3ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του Μπουένος Άιρες. Ο πρωταθλητής με τρεις άκυρες βολές και μόλις μια έγκυρη στα 63,59 μέτρα έμεινε στις τελευταίες θέσεις της γενικής κατάταξης. Ο Κεσίδης θα επιστρέψει στην δράση την ερχόμενη Δευτέρα για άλλες τέσσερις βολές στοχεύοντας σε καλύτερη εμφάνιση που θα του επιτρέψει να ανέλθει ορισμένες θέσεις στην κατάταξη.

 Φρίξος Κυριάκου (απεσταλμένος ΕΑΚ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE