ΛΕΜΕΣΟΣ: 'Μέσα' ο 37χρονος που τρυπούσε λάστιχα έξω από εμπορικό κέντρο

ΛΕΜΕΣΟΣ: 'Μέσα' ο 37χρονος που τρυπούσε λάστιχα έξω από εμπορικό κέντρο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε το Σάββατο (13/10) διάταγμα πενθήμερης κράτησης εναντίον του 37χρονου, που συνελήφθη την Παρασκευή (12/10) για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και κλοπής.

Ο 37χρονος συνελήφθη χθες μετά από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε εναντίον του, κατά τη διερεύνηση υποθέσεων πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και κλοπής από αυτοκίνητο, που διαπράχθηκαν τις τελευταίες μέρες στη Λεμεσό.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Με 150 πυραύλους προς το Ισραήλ απαντά η Τεχεράνη - «Η εκδίκηση μόλις άρχισε»

LIVE: Με 150 πυραύλους προς το Ισραήλ απαντά η Τεχεράνη - «Η εκδίκηση μόλις άρχισε»

Κορυφώνεται η παγκόσμια αγωνία, για την απάντηση της Τεχεράνης, στην επιχειρηση «Rising Lion»,  τα χτυπήματα του Ισραήλ κατά στρατιωτικών στόχων και πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/6). Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline.