Ακιντζί: «Οι μόνοι που μπορούν να μου αφαιρέσουν τις ‘εξουσίες’ είναι οι Τ/κ»

Ακιντζί: «Οι μόνοι που μπορούν να μου αφαιρέσουν τις ‘εξουσίες’ είναι οι Τ/κ»

Οι μόνοι που μπορούν να μου αφαιρέσουν τις "εξουσίες" είναι αυτοί που με εξέλεξαν ως "πρόεδρο" , δηλαδή ο "τ/κ λαός" , δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί.

Σε ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Facebook έγραψε ότι μετά την τοποθέτησή του για τις συναντήσεις της Άγκυρας με την "ε/κ διοίκηση" , υπήρξαν πολλά σχόλια για παραγκωνισμό και αδρανοποίηση του και ότι ο μόνος που μπορεί να του αφαιρέσει τις "εξουσίες" είναι ο "λαός".

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πρόσκληση σε Ερντογάν και Φιντάν για Άτυπο Συμβούλιο ΥΠΕΞ στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πρόσκληση σε Ερντογάν και Φιντάν για Άτυπο Συμβούλιο ΥΠΕΞ στην Κύπρο

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE