ΛΕΜΕΣΟΣ: Ζητά εξηγήσεις η Αστυνομία για τα χρήματα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ζητά εξηγήσεις η Αστυνομία για τα χρήματα

Εξηγήσεις καλείται να δώσει ο 42χρονος, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής (12/10), προσπάθησε να διαφύγει κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αστυνομίας, για το χρηματικό ποσό που βρέθηκε στη κατοχή του.

Το Σάββατο (13/10), ο 42χρονος αλλοδαπός μεταφέρθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο έκδωσε διάταγμα κράτησης του για τέσσερις ημέρες, με τις Αρχές να ερευνούν την προέλευση των 4,500 ευρώ που βρέθηκαν στη κατοχή του.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αναφέρουν ότι ο 42χρονος φαίνεται διέμενε στην οικία του 70χρονου που εντοπίστηκε ποσό των 19,890 ευρώ περίπου, διάφορες επιταγές, τέσσερις κούτες αδασμολόγητα τσιγάρα, ενώ σε καταψύκτη, εντοπίστηκαν ένας λαγός 24 τσίκλες, 11 περιστέρια και 14 μικροπούλια.

Πάντως ο 70χρονος, το Σάββατο αφέθηκε ελεύθερος, με την Αστυνομία να συνεχίζει τις εξετάσεις, ενώ με την ολοκλήρωση τους αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαδικασίες απέλασης του 42χρονου.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.