ΜΕΓΑΛΗ αλήθεια για Λόε και Αλμπίν

ΜΕΓΑΛΗ αλήθεια για Λόε και Αλμπίν

Ραούλ Λοέ και Χουάν Αλμπίν έπαιξαν για ένα ημίχρονο στο φιλικό με τον Ερμή και πήραν αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους.

Ο Καμερουνέζος χαφ και ο Ουρουγουανός μέσος είναι από τους παίκτες που ήρθαν για να ανεβάσουν επίπεδο τη μεσαία γραμμή της Ομόνοιας όμως μέχρι στιγμής ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Και οι δύο στο φιλικό της Παρασκευής έδειξαν ότι χρειάζονται ακόμη περισσότερο χρόνο προσαρμογής ενώ και στις κινήσεις τους έδειχναν κάπως πιο ‘ανέτοιμοι’ από τους υπόλοιπους. Οπότε και ο κόουτς της Ομόνοιας, αλλά και οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι να τους δουν σε φουλ ρυθμούς.

Α.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Σε μια χρονική συγκυρία που η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται από γεωπολιτικές εντάσεις, ενεργειακή αβεβαιότητα και την πίεση του μεταναστευτικού, η Κύπρος καλείται να αναλάβει το 2026 τα ηνία της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. H Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία, λειτουργεί ως μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική πρόβα, πριν από την ανάληψη των ευθυνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE