ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Μας τα «χαλάει» καιρός – Οι περιοχές που «πλήττονται»

ΚΥΠΡΟΣ: Μας τα «χαλάει» καιρός – Οι περιοχές που «πλήττονται»

Χαλαρή βαροβαθμίδα επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα της Κυριακής 14/10 αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή χωρίς να αποκλείεται καταιγίδα κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Το βράδυ της Κυριακής ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα 14/10  ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος. Μετά το μεσημέρι όμως, αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά ή και στο εσωτερικό.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη 15/10, την Τετάρτη 16/10 και την Πέμπτη 17/10 αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται μετά το μεσημέρι ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, στα ορεινά ή και στο εσωτερικό.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο και θα κυμαίνεται γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε προχωρημένη σήψη η σορός του άντρα που βρέθηκε σε πάρκο στη Λευκωσία – Σε εξέλιξη οι έρευνες - Εν αναμονή της νεκροτομής

Μονή Αββακούμ: «Δεν τους ανήκει τίποτα από το μοναστήρι... όπως ήρθαν θα φύγουν» - Υποψίες για ακίνητα και στην Ελλάδα

Ένας στους δέκα νέους ούτε δουλεύουν, ούτε σπουδάζουν – Πόσες γυναίκες και πόσοι άνδρες

Πότε ένας εργοδότης μπορεί να απολύσει εργοδοτούμενο χωρίς να δώσει προειδοποίηση

Συνεχίζεται σήμερα η υπόθεση παύσης του Γεν. Ελεγκτή ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου

Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στον Στρόβολο – Εκτεταμένες οι ζημιές



ΠτΔ για μετανάστες στη νεκρή ζώνη: «Δεν είναι στους όρους εντολής του κ. Στιούαρτ το θέμα της μετανάστευσης»

ΠτΔ για μετανάστες στη νεκρή ζώνη: «Δεν είναι στους όρους εντολής του κ. Στιούαρτ το θέμα της μετανάστευσης»

Όλοι γνωρίζουν - και οι ξένες διπλωματικές αποστολές που είναι στην Κύπρο και γενικότερα η διεθνής κοινότητα - ποιος στρατιωτικοποιεί και ποιος παραβιάζει συνεχώς τη νεκρή ζώνη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top