Απεβίωσε αιφνιδίως ο γγ της FIBA σε ηλικία 51 ετών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απεβίωσε αιφνιδίως ο γγ της FIBA σε ηλικία 51 ετών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Πάτρικ Μπάουμαν, γενικός γραμματέας της FIBA από το 2002 μέχρι σήμερα και μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, απεβίωσε από καρδιακή προσβολή σε ηλικία 51 ετών, ευρισκόμενος στο Μπουένος Άιρες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων.

Ο Ελβετός δικηγόρος ανέλαβε τις τύχες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας πριν από 16 χρόνια, σε μία θητεία που παρατάθηκε πρόσφατα μέχρι το 2031.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE