Παικταράς της Μίλαν για Ολυμπιακό – Tο ταξίδι Μαρινάκη και το deal στα 6 μύρια – Έδωσαν τα χέρια!

Παικταράς της Μίλαν για Ολυμπιακό – Tο ταξίδι Μαρινάκη και το deal στα 6 μύρια – Έδωσαν τα χέρια!

Ο Ολυμπιακός έζησε μία τρελή βραδιά και τελικά άσχημη στο Μιλάνο πριν από λίγες μέρες, καθώς αν και βρέθηκε να προηγείται 0-1 στο ημίχρονο, τελικά έχασε με 3-1 από τη Μίλαν, δεχόμενος μάλιστα τρία γκολ από το 70′ μέχρι το 79′ με διαδοχικά λάθη της άμυνάς του.

Το ματς μάλιστα παρακολούθησε από κοντά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έχει βρεθεί και στο παρελθόν στο Μιλάνο και μάλιστα όπως θυμηθήκαμε με αφορμή το παιχνίδι των δύο ομάδων για Europa League, για να κλείσει μία τρομερή μεταγραφή, ποδοσφαιριστή ο οποίος έπαιξε την Πέμπτη το βράδυ και ως αντίπαλος του Ολυμπιακού «Σαν Σίρο»!

Συγκεκριμένα, όσοι παρακολουθούν στενά το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού θυμούνται ότι οι Ερυθρόλευκοι είχαν φτάσει πάρα πολύ κοντά στην απόκτηση του Σούσο το καλοκαίρι του 2013.

Ο Ισπανός άσος αποτελούσε έναν από τους μεγάλους στόχους του Ολυμπιακού για τις θέσεις των εξτρέμ. Ήταν ένα πολύ μεγάλο ταλέντο, στα 19 του τότε και η Λίβερπουλ «ψαχνόταν» για να τον παραχωρήσει  δανεικό.

Το γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι είχαν δίαυλο επικοινωνίας με την αγγλική ομάδα από τη μεταγραφή του Σεμπάστιαν Λέτο παλαιότερα έκανε πιο εύκολη την υπόθεση, με το deal για τον Σούσο να φαντάζει σχεδόν κλεισμένο.

Μάλιστα, ο μάνατζερ του παίκτη είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα δύο φορές και τα είχε βρε σε όλα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Η υπόθεση χάλασε λίγο πριν πέσουν οι υπογραφές εξαιτίας του πατέρα του Σούσο, ο οποίος δεν ήθελε ο γιος του να μετακομίσει στην Ελλάδα και τον συμβούλεψε να πάει σε ισπανικό σύλλογο.

Εν τέλει, ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Αλμερία. Εκεί έκανε εκπληκτικές εμφανίσεις ανεβάζοντας κατακόρυφα την αξία. Μετά από μια ακόμα σεζόν στη Λίβερπουλ, το καλοκαίρι του 2015 η Μίλαν τον αγόρασε δαπανώντας 6.000.000 ευρώ.

πηγή:sportdog.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΗΣΥ: Ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου οι εισηγήσεις για τις αλλαγές στο καταστατικό- Εσωστρέφεια ή βήμα προς τα εμπρός;

ΔΗΣΥ: Ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου οι εισηγήσεις για τις αλλαγές στο καταστατικό- Εσωστρέφεια ή βήμα προς τα εμπρός;

Ενώπιον των μελών του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ το οποίο συνεδριάζει στις 17.00 το απόγευμα της Τρίτης, τίθενται οι εισηγήσεις που έχουν καταθέσει μέλη του κόμματος για αλλαγές στο καταστατικό. Ως γνωστό, το καταστατικό συνέδριο του ΔΗΣΥ θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου. Τα μέλη του κόμματος είχαν την δυνατότητα να αποστείλουν τις εισηγήσεις τους, μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE