Ολοκληρώνει τις προσπάθειες του ο Κεσίδης

Ολοκληρώνει τις προσπάθειες του ο Κεσίδης

Οι 3οι Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων του Μπουένος Άιρες φτάνουν προς το τέλος τους και το πρόγραμμα της Δευτέρας περιλαμβάνει την τελευταία κυπριακή συμμετοχή που αφορά το Νικόλα Κεσίδη.

Ο 16χρονος σφυροβόλος θα επιστρέψει στον στίβο για ακόμα τέσσερις βολές και στοχεύει σε καλύτερη επίδοση από τα 64 μέτρα που έριξε την Παρασκευή, προκειμένου να καταλάβει καλύτερη θέση στην γενική κατάταξης. Ο νεαρός αθλητής είχε και τρεις άκυρες βολές στην πρώτη μέρα του αγωνίσματος του και καλείται να παρουσιαστεί πιο συγκεντρωμένος προκειμένου να μην επαναλάβει εαυτόν.

Φρίξος Κυριάκου (απεσταλμένος ΕΑΚ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE