ΚΡΙΣΙΜΟ για ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ

ΚΡΙΣΙΜΟ για ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ

Μεγάλο ντέρμπι αναμένεται σε μια εβδομάδα ακριβώς (Κυριακή 21/10) στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ.

Οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας θα κοντραριστούν με τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσούς σε ένα ντέρμπι που με βάση τη βαθμολογία είναι κρίσιμο και για τους δύο.

Από τη μια ο γηπεδούχος ΑΠΟΕΛ με νέο προπονητή τον Πάολο Τραμεζάνι θέλει να κάνει ολικό restart και μετά το διπλό στο «Παπαδόπουλος» να πάρει δεύτερη σερί νίκη σε ντέρμπι. 

Από την άλλη η ΑΕΛ έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα μετά το 5 στα 5 και ως πρωτοπόρος ξέρει πολύ καλά πως για να μείνει εκεί πρέπει να το αποδείξει και μέσα στο ΓΣΠ.

Βλέποντας και τη βαθμολογία, η ΑΕΛ είναι στους 15 βαθμούς και ο ΑΠΟΕΛ στους 9 με αγώνα λιγότερο. Τυχόν νίκη της ΑΕΛ θα της αφήσει πίσω τον ΑΠΟΕΛ 9 ολόκληρους βαθμούς (με ματς περισσότερο). Με νίκη ο ΑΠΟΕΛ θα… κόψει τα φτερά της Λεμεσιανής ομάδας και θα πλησιάσει στο τρίποντο.

Οπότε κρίσιμο και για τους δύο αντιπάλους αλλά και για τους υπόλοιπους το ντέρμπι της επερχόμενης Κυριακής…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE