Προσοχή οδηγοί! Εργασίες σε αυτοκ/δρομους - Κλείνουν λωρίδες!

Προσοχή οδηγοί! Εργασίες σε αυτοκ/δρομους - Κλείνουν λωρίδες!

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας Κύπρου.

Από το απόγευμα σήμερα αναμένεται να αρχίσουν νυχτερινές εργασίες επιδιόρθωσης του οδοστρώματος στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, από τον κυκλικό κόμβο ΓΣΠ, μέχρι και την Αλάμπρα.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν καθημερινά εκτός Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής, μέχρι και την 1η Νοεμβρίου και θα διεξάγονται από 7 το απόγευμα μέχρι και τις 6 το πρωί.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, θα κλείνουν οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στη μία κατεύθυνση μόνον, σε τμήματα μήκους 1000μ. περίπου, κάθε φορά. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται ανάλογα στην αριστερή ή στη δεξιά λωρίδα.

Υπενθυμίζουμε τους οδηγούς και όλους τους χρήστες των δρόμων, να είναι πάντοτε πολύ προσεκτικοί στο δρόμο, για αποφυγή ατυχημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνάντηση του, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου.