Ξάφρισαν κατοικία στην Πάφο

Ξάφρισαν κατοικία στην Πάφο

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας στην Πέγεια διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Πέγειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία Βρετανοί επισκέπτες που διαμένουν σε έπαυλη στην περιοχή της Πέγειας κατήγγειλαν χτες στην Αστυνομία ότι άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία που διαμένουν.

Οι δράστες φαίνεται να άρπαξαν από χρηματοκιβώτιο, το οποίο παραβίασαν, 770 ευρώ, 220 στερλίνες, πιστωτικές κάρτες και τρία Βρετανικά διαβατήρια.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας μετέβησαν στην σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.