ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Οι εφιαλτικές στιγμές που έζησε η 63χρονη στα χέρια των ληστών

ΠΑΦΟΣ: Οι εφιαλτικές στιγμές που έζησε η 63χρονη στα χέρια των ληστών

Σε καλή κατάσταση είναι η υγεία της 63χρονης από την Πάφο, η οποία νωρίς το βράδυ της Κυριακής (15/10), έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ληστών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, η 63χρονη εξετάστηκε από ιδιώτη ιατρό, ο οποίος εντόπισε στα χέρια, το λαιμό και το πρόσωπο εκδορές, με την κατάσταση της υγείας της άτυχης γυναίκας να κρίνεται ως καλή.

Τα μέχρι τώρα στοιχεία που κατέχουν οι Αρχές, θέλουν τους τρεις δράστες, να παραβίασαν την είσοδο της πολυκατοικίας γύρω στις 7:00 το απόγευμα και στη συνέχεια να εισήλθαν στο διαμέρισμα της 63χρονης στον 4ο όροφο.

Οι δράστες εντόπισαν την άτυχη γυναίκα στην κουζίνα και υπό την απειλή μαχαιριού, της έδεσαν τα χέρια και τα πόδια με κολλητική ταινία και την φίμωσαν.

Αφού άρπαξαν ποσό 2.500 ευρώ και διάφορα κοσμήματα, οι τρεις δράστες εξαφανίστηκαν.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη μας δημοσίευση, τέλος στο μαρτύριο της 63χρονης, έδωσε γειτόνισσα που άκουσε τις φωνές της.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top