Για το ΓΙΟΦΥΡΙ της Άρτας… ΠΑΙΖΕΙ κάτι;

Για το ΓΙΟΦΥΡΙ της Άρτας… ΠΑΙΖΕΙ κάτι;

Μαρίνος Ευσταθίου και Φάνος Κιννής, βλέπουν τον φετινό Απόλλωνα να αφήνει πίσω του το πικρό φινάλε της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Βλέποντας την ομάδα να εκπέμπει πολύ ελκυστική (και αποτελεσματική) εικόνα, αισιοδοξούν ότι θα… γελάσουν τα μουστάκια τους την προσεχή Μάιο! 

Ο Μαρίνος Ευσταθίου, πέραν από τη θέση που κατέχει στο Δ.Σ. της ποδοσφαιρικής εταιρίας είναι και πρόεδρος του σωματείου Απόλλων. 

Μαζί με τους Νίκο Κίρζη και Γιώργο Παπαγιάννη, έτρεξαν αρκετά τα τελευταία χρόνια, για το γήπεδο στο Κολόσσι. 

Έχει να μας πει κανένα νέο ή θα συνεχίσουμε να το αποκαλούμε «γιοφύρι της Άρτας»; 

Πληροφοριακά να σας πούμε, ότι σε 1,5 με 2 μήνες, θα γνωστοποιηθεί η απόφαση μετά την προσφυγή που έκανε η εταιρία που έχασε την προσφορά για ανέγερση του γηπέδου. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα Λευκωσίας προς το Ηνωμένο Βασίλειο ενόψει της νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό - Ζητά τη στήριξη της Βρετανικής κυβέρνησης

Μήνυμα Λευκωσίας προς το Ηνωμένο Βασίλειο ενόψει της νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό - Ζητά τη στήριξη της Βρετανικής κυβέρνησης

Η περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Βρετανίας, οι οποίες εντατικοποιήθηκαν μετά την ιστορική επίσκεψη στην Κύπρο του Βρετανού Πρωθυπουργού Στάρμερ τον περασμένο Δεκέμβριο, αποτελεί εχέγγυο για στήριξη του Λονδίνου, στις προσπάθειες που καταβάλλει η Κυπριακή Δημοκρατία, για επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE