Για το ΓΙΟΦΥΡΙ της Άρτας… ΠΑΙΖΕΙ κάτι;

Για το ΓΙΟΦΥΡΙ της Άρτας… ΠΑΙΖΕΙ κάτι;

Μαρίνος Ευσταθίου και Φάνος Κιννής, βλέπουν τον φετινό Απόλλωνα να αφήνει πίσω του το πικρό φινάλε της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Βλέποντας την ομάδα να εκπέμπει πολύ ελκυστική (και αποτελεσματική) εικόνα, αισιοδοξούν ότι θα… γελάσουν τα μουστάκια τους την προσεχή Μάιο! 

Ο Μαρίνος Ευσταθίου, πέραν από τη θέση που κατέχει στο Δ.Σ. της ποδοσφαιρικής εταιρίας είναι και πρόεδρος του σωματείου Απόλλων. 

Μαζί με τους Νίκο Κίρζη και Γιώργο Παπαγιάννη, έτρεξαν αρκετά τα τελευταία χρόνια, για το γήπεδο στο Κολόσσι. 

Έχει να μας πει κανένα νέο ή θα συνεχίσουμε να το αποκαλούμε «γιοφύρι της Άρτας»; 

Πληροφοριακά να σας πούμε, ότι σε 1,5 με 2 μήνες, θα γνωστοποιηθεί η απόφαση μετά την προσφυγή που έκανε η εταιρία που έχασε την προσφορά για ανέγερση του γηπέδου. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE