To πάνε στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ…

To πάνε στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ…

Δεν τους άφησε ασυγκίνητους το όνομα του… δημιουργήματος της Θύρας 9, όπως τόνισε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Sport Day (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) ο πρόεδρος της Ομόνοιας (σωματείο) Λώρης Κυριάκου.  

Τόνισε επίσης, πως «το θέμα για μας δεν έχει κλείσει, το χειρίζεται το νομικό τμήμα του σωματείου». 

Ρωτήθηκε ακόμα αν υπήρξε γέφυρα επικοινωνίας, με την ηγεσία της Θύρας 9, από τότε που αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την ποδοσφαιρική Ομόνοια. «Εμείς είμαστε εκεί, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι». 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE