To πάνε στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ…

To πάνε στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ…

Δεν τους άφησε ασυγκίνητους το όνομα του… δημιουργήματος της Θύρας 9, όπως τόνισε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Sport Day (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) ο πρόεδρος της Ομόνοιας (σωματείο) Λώρης Κυριάκου.  

Τόνισε επίσης, πως «το θέμα για μας δεν έχει κλείσει, το χειρίζεται το νομικό τμήμα του σωματείου». 

Ρωτήθηκε ακόμα αν υπήρξε γέφυρα επικοινωνίας, με την ηγεσία της Θύρας 9, από τότε που αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την ποδοσφαιρική Ομόνοια. «Εμείς είμαστε εκεί, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι». 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος ετοιμάζεται για την Προεδρία: Την Κυριακή ο ΠτΔ παρουσιάζει το πρόγραμμα εργασίας και λογότυπο

Η Κύπρος ετοιμάζεται για την Προεδρία: Την Κυριακή ο ΠτΔ παρουσιάζει το πρόγραμμα εργασίας και λογότυπο

Το πρόγραμμα εργασίας της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ παρουσιάζει την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE