Σεισμός στη Θεσσαλονίκη

Σεισμός στη Θεσσαλονίκη

Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στις 12:02 το μεσημέρι της Δευτέρας, έντασης 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός ήταν έντασης 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ενώ το επίκεντρο εντοπίστηκε στα 45 χλμ ανατολικά της Θεσσαλονίκης και 17 νότια του Πολύγυρου Χαλκιδικής.

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο σεισμολόγος Γεράσιμος Χουλιάρας μιλώντας στο CNN Greece, ενώ δήλωσε ότι το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο παρακολουθεί την εξέλιξη του σεισμού και για την ώρα δεν έχουν υπάρξει νέες δονήσεις στην περιοχή.

CNN.GR

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE