Σεισμός στη Θεσσαλονίκη

Σεισμός στη Θεσσαλονίκη

Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στις 12:02 το μεσημέρι της Δευτέρας, έντασης 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός ήταν έντασης 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ενώ το επίκεντρο εντοπίστηκε στα 45 χλμ ανατολικά της Θεσσαλονίκης και 17 νότια του Πολύγυρου Χαλκιδικής.

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο σεισμολόγος Γεράσιμος Χουλιάρας μιλώντας στο CNN Greece, ενώ δήλωσε ότι το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο παρακολουθεί την εξέλιξη του σεισμού και για την ώρα δεν έχουν υπάρξει νέες δονήσεις στην περιοχή.

CNN.GR

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό -  Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης

ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό - Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης

Με πακέτο έργων σε κάθε τομέα πολιτικής απάντησε ο Πρόεδρος στις προκλήσεις της Λεμεσού

BEST OF TOTHEMAONLINE