Οικονομική Διευθύντρια έκλεβε τις εισπράξεις εταιρείας - Πολυτελείς διακοπές σε Κύπρο και ακριβά ψώνια (Pic)

Οικονομική Διευθύντρια έκλεβε τις εισπράξεις εταιρείας - Πολυτελείς διακοπές σε Κύπρο και ακριβά ψώνια (Pic)

34χρονη από τη Μεγάλη Βρετανία, έπαιρνε χρήματα της εταιρείας στην οποία εργαζόταν, ώστε να κάνει πολυτελείς διακοπές και να αγοράζει πανάκριβα ρούχα και παπούτσια.

20 μήνες φυλακή επέβαλε το Lincoln Crown Court σε 34χρονη Βρετανίδα η οποία, μέσω της θέσης της κατάφερε να οικειοποιηθεί ποσό άνω των 130 χιλιάδων ευρώ, τα οποία και ανήκαν στην εταιρεία που εργαζόταν ως Οικονομική Διευθύντρια.

Πιο συγκεκριμένα, η 34χρονη, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «TheSun» πρόσθετε τα δικά της τραπεζικά στοιχεία σε τιμολόγια της εταιρείας, πιστώνοντας έτσι τους δικούς της τραπεζικούς λογαριασμούς και όχι της επιχείρησης.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE