ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τέλειωσε η ΚΟΝΤΡΑ μεταξύ Απόλλωνα και ΑΕΛ – Τι θα πράξει ο παίκτης…

Τέλειωσε η ΚΟΝΤΡΑ μεταξύ Απόλλωνα και ΑΕΛ – Τι θα πράξει ο παίκτης…

Ο Κύπριος καλαθοσφαιριστής, Ηράκλης Πιττάκας, ο οποίος εδώ και καιρό μεταγράφηκε από τον Απόλλωνα στην ΑΕΛ, δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στο χθεσινό εκτός έδρας παιχνίδι των γαλαζοκιτρίνων για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας ανδρών απέναντι στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Ο λόγος ήταν ότι η διοίκηση του Απόλλωνα δεν είχε δώσει το χαρτί ελευθέρας του για να μπορέσει η ΑΕΛ να τον εγγράψει κανονικά στα μητρώα της ΚΟΚ.

Η πληροφόρηση που έλαβε το Themasports.com το μεσημέρι της Δευτέρας κάνει λόγο πως σήμερα εγγράφηκε κανονικά ο παίκτης στη δύναμη της ΑΕΛ, άρα θα μπορεί και έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί από το επόμενο παιχνίδι των γαλαζοκιτρίνων.

Από εκεί και πέρα, ναι μεν μπορεί να έλαβε τέλος η κόντρα των δυο Λεμεσιανών ομάδων και διοικήσεων των καλαθοσφαιρικών τμημάτων, αλλά έχει ενδιαφέρον το τι θα πράξει ο καλαθοσφαιριστής.  Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο πως δεν αποκλείεται ο Ηρακλής Πιττάκας να προχωρήσει νομικά το όλο ζήτημα που είχε εδώ και καιρό με τον Απόλλωνα και που αφορούσε περί της καθυστερημένης αποστολής του εγγράφου ελευθέρας του από τους κυανόλευκους.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top