Ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ στις περιοχές της Φλόριντα που έπληξε ο κυκλώνας Μάικλ

Ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ στις περιοχές της Φλόριντα που έπληξε ο κυκλώνας Μάικλ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ βρίσκονται καθ’οδόν προς τις περιοχές της Φλόριντα και της Τζόρτζια που ισοπέδωσε ο κυκλώνας Μάικλ, ώστε να δουν από κοντά τις καταστροφές που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Το προεδρικό ζεύγος αναμένεται στην αεροπορική βάση Eglin στη Φλόριντα, ενώ βάσει του προγράμματος θα επιστρέψει στον Λευκό Οίκο σήμερα το βράδυ, έγινε γνωστό από την αμερικανική προεδρία.

Ο μεγιστάνας θα ενημερωθεί από τον κυβερνήτη της Φλόριντα Ρικ Σκοτ στη βάση που βρίσκεται σε απόσταση 160 χιλιομέτρων δυτικά από τις περιοχές που σάρωσε ένας από τους σφοδρότερους κυκλώνες στις ΗΠΑ, συνοδευόμενος από ανέμους ταχύτητας 250 χιλιομέτρων την ώρα.

Την ίδια ώρα το ύψος των ζημιών υπολογίζεται μεταξύ 6 και 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τη ασφαλιστική εταιρεία AIR Worldwide.

Τουλάχιστον 18 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε 4 πολιτείες. Δεκάδες αγνοούνται.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Tο Ιράν χτυπά παντού στον Κόλπο: Το Ισραήλ έκοψε την εφοδιαστική αλυσίδα καυσίμων της Τεχεράνης και θα καταδιώξει κάθε διάδοχο του Χαμενεΐ

LIVE: Tο Ιράν χτυπά παντού στον Κόλπο: Το Ισραήλ έκοψε την εφοδιαστική αλυσίδα καυσίμων της Τεχεράνης και θα καταδιώξει κάθε διάδοχο του Χαμενεΐ

Ξημέρωσε η 9η ημέρα πολέμου ενώ σειρήνες αντιαεροπορικού συναγερμού ήχησαν και σήμερα το πρωί στο βόρειο και το νότιο Ισραήλ προειδοποιώντας για εισερχόμενους πυραύλους από το Ιράν. Οι αντιμαχόμενες πλευρές κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους και οι νεκροί αυξάνονται. Εκτός από στρατιωτικούς στόχους, χτυπήματα υπήρξαν εντός του Ιράν τόσο σε υποδομές και ενεργειακές εγκαταστάσεις, αλλά και σε πολυσύχναστους τουριστικούς προορισμούς. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE