Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια
Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.
Το πρωί, δημοσιεύματα βρετανικών εφημερίδων ανέφεραν πως ο Βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας, θέλει να αγοράσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα οι πρώτες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές θα γινόταν μέσα στην επόμενη εβδομάδα με την πρόταση που θα γινόταν να φτάνει τα 4.5 δις ευρώ.
Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Skysports, από τη διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» ανέφεραν πως οι Γκλέζιερς, δεν πρόκειται να πουλήσουν τις μετοχές τις ομάδας στον Σαουδάραβα Βασιλιά.
SKY SOURCES: Manchester United not for sale following reports Crown Prince Mohammad Bin Salman of Saudi Arabia wanted to buy club. #SSN pic.twitter.com/SBXzFdVjfP
— Sky Sports News (@SkySportsNews) October 15, 2018
Πηγή: sdna.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις