Τον περιμένει ο Τραμεζάνι ενόψει ΑΕΛ – Ενημερώθηκε για το… ιατρικό ιστορικό

Τον περιμένει ο Τραμεζάνι ενόψει ΑΕΛ – Ενημερώθηκε για το… ιατρικό ιστορικό

Ο διεθνής άσος του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Εφραίμ, αποτελεί πολύτιμη μονάδα για τους «γαλαζοκίτρινους» της Λευκωσίας, αφού στην καλή του μέρα, μπορεί να κάνει τη διαφορά, γι΄ αυτό και στον Αρχάγγελο είναι πολύ προσεκτικοί με την περίπτωση του.

Αυτή την περίοδο, πέρασε ακόμα ένα… λούκι, αφού υπέστη θλάση πρώτου βαθμού πριν από μερικές εβδομάδες, την οποία όμως φαίνεται να έχει ξεπεράσει, αν και η κατάσταση του θα επαναξιολογηθεί στην προπόνηση της Τρίτης (16/10).

Αν καταφέρει να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς, τότε θα τεθεί στη διάθεση του Πάολο Τραμεζάνι ενόψει ΑΕΛ, με τον Ιταλό τεχνικό πάντως, ο οποίος έχει ενημερωθεί λεπτομερώς για το… ιατρικό ιστορικό του Εφραίμ, να μην είναι διατεθειμένος να ρισκάρει τη χρησιμοποίηση του έστω και ως αλλαγή, αν δεν είναι 100% έτοιμος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE