ΛΕΜΕΣΟΣ: Κλειδωμένο βρέθηκε όχημα του 36χρονου – Αγωνιώδεις προσπάθειες ανεύρεσης του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κλειδωμένο βρέθηκε όχημα του 36χρονου – Αγωνιώδεις προσπάθειες ανεύρεσης του

Στην περιοχή Μονής Λεμεσού εντοπίστηκε το όχημα του 36χρονου που ελλείπει από το Σάββατο 13/10.

Σε κινητοποίηση τέθηκαν το απόγευμα οι αστυνομικές δυνάμεις, στην Επαρχία Λεμεσού, μετά τον εντοπισμό του οχήματος του 36χρονου Στέλιου Γεωργίου που ελλείπει από την οικία του, στη Λευκωσία, από το Σάββατο 13/10.

Συγκεκριμένα, το όχημα του, μάρκας Opel Tigra, χρώματος μαύρου, εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας 15/10 κλειδωμένο, κοντά στο πρατήριο βενζίνης που βρίσκεται στον παλιό δρόμο Λευκωσίας - Λεμεσού, παρά τη Μονή.

Στην περιοχή γίνονται έρευνες από μέλη της Αστυνομίας σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν τα ίχνη του 36χρονου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο.