Νεκρός 19χρονος σε τροχαίο – Κτυπήθηκε από περιπολικό και ασθενοφόρο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Νεκρός 19χρονος σε τροχαίο – Κτυπήθηκε από περιπολικό και ασθενοφόρο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έχασε τη ζωή του στη σκηνή 19χρονος άνδρας, όταν κτυπήθηκε από δυο οχήματα ενώ κινείτο πεζός.

Ο άτυχος Ewan Clover σκοτώθηκε στις 04:35 τα ξημερώματα της Κυριακής 14/10 όταν ένα περιπολικό και ένα ασθενοφόρο τον κτύπησαν στον αυτοκινητόδρομο A14 στην πόλη Rougham του Ηνωμένου Βασιλείου.

Σύμφωνα με την τοπική Αστυνομία ο νεαρός ήταν στο οδόστρωμα όταν κτυπήθηκε διαδοχικά από τα δυο οχήματα με τον 19χρονο να πεθαίνει στο σημείο.

Όπως αναφέρεται το περιπολικό μετέβαινε στον σταθμό για να μεταφέρει άνδρα που συνελήφθη λίγη ώρα νωρίτερα ενώ το ασθενοφόρο μετέφερε ασθενή στο νοσοκομείο.

Κανένας από τους επιβαίνοντες των δυο οχημάτων δεν τραυματίστηκε.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Σε κλίμα επιβαρυμένο από νέες εντάσεις, πολιτικές αιχμές και αυξημένη καχυποψία, οδηγούνται σήμερα, οι δύο διαπραγματευτές του Κυπριακού. Η συνάντηση Μενέλαου Μενελάου και Μεχμέτ Ντάνα-η πρώτη μετά την εκλογή του Τουφάν Έρχιουρμάν- δεν αναμένεται να παράξει ουσιαστική πρόοδο, αλλά ήδη λειτουργεί ως βαρόμετρο για το τι έχει αλλάξει και, κυρίως, για το τι δεν έχει.