Σνίκερ το δώρο του Κάνιε και της Κιμ στον πρόεδρο της Ουγκάντα

Σνίκερ το δώρο του Κάνιε και της Κιμ στον πρόεδρο της Ουγκάντα

Ο Αμερικανός ράπερ Κάνιε Ουεστ και η σύζυγός του, πρωταγωνίστρια των τηλεριάλιτι, Κιμ Καρντάσιαν επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 15/10 τον πρόεδρο της Ουγκάντας Γιοουέρι Μουσεβένι, ηλικίας 74 ετών, στον οποίο έκαναν δώρο ένα ζευγάρι λευκά σνίκερ.

Ο αστέρας της αμερικανικής ραπ βρίσκεται στην Ουγκάντα για βάλει τις τελικές πινελιές στο ένατο άλμπουμ του "Yandhi". Το άλμπουμ επρόκειτο να κυκλοφορήσει στις αρχές του μήνα, όμως ο Κάνιε Ουεστ ανακοίνωσε ότι ήθελε πρώτα να πάει στην Αφρική για να «νιώσει την ενέργειά» της.

Μαζί με την Κιμ Καρντάσιαν έφθασαν στην Ουγκάντα το Σάββατο 13/10, όπου δεν σταμάτησαν να ανεβάζουν στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφικά στιγμιότυπά τους από τις επισκέψεις του σε πανέμορφα αξιοθέατα.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Crowdfunding Δρουσιώτη: Στο περίμενε η Αστυνομία – Αναμένει γνωμάτευση της Νομικής Υπηρεσίας

Crowdfunding Δρουσιώτη: Στο περίμενε η Αστυνομία – Αναμένει γνωμάτευση της Νομικής Υπηρεσίας

Σε αναμονή της γνωμάτευσης της Νομικής Υπηρεσίας παραμένει η Αστυνομία για την υπόθεση του crowdfunding του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη, δύο εβδομάδες μετά τη συγκέντρωση χρημάτων μέσω δημόσιας έκκλησης.