Νεκρός ο συνιδρυτής της Microsoft Πολ Άλεν

Νεκρός ο συνιδρυτής της Microsoft Πολ Άλεν

Ο δισεκατομμυριούχος Πολ Άλεν, συνιδρυτής το 1975, μαζί με τον Μπιλ Γκέιτς, της αμερικανικής εταιρείας πληροφορικής Microsoft, πέθανε τη Δευτέρα (15/10) σε ηλικία 65 ετών εξαιτίας επιπλοκών του καρκίνου από τον οποίο έπασχε, γνωστοποίησε εξ ονόματος της οικογένειάς του η εταιρεία του, Vulcan.

 

«Με μεγάλη μας θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του ιδρυτή μας Πολ Άλεν, συνιδρυτή της Microsoft», ανέφερε η Vulcan, την οποία δημιούργησε και της οποίας βασικός μέτοχος ήταν ο δισεκατομμυριούχος.

Ο Άλεν «πέθανε τη Δευτέρα το απόγευμα» εξαιτίας των «επιπλοκών του λεμφώματος μη-Χότζκιν» από το οποίο έπασχε, στο Σιάτλ, στις βορειοδυτικές ΗΠΑ, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό: Πρόθεση για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για «Κράτος Μαφία»

Υπουργικό: Πρόθεση για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για «Κράτος Μαφία»

Την πρόθεση για διορισμό ομάδας ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για την υπόθεση «Κράτος Μαφίας» μετά την παράδοση του πορίσματος της Ανεξάρτητης α Αρχής κατά της Διαφθοράς συζήτησε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE