ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Σύλληψη ζεύγους 63χρονων- Φυτική ύλη και αλοιφές κάνναβης

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Σύλληψη ζεύγους 63χρονων- Φυτική ύλη και αλοιφές κάνναβης

Ζεύγος στο Παραλίμνι, συνελήφθη για υπόθεση κατοχής δυόμιση κιλών κάνναβης και άλλων ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες (15/4) γύρω στις 14.30 το μεσημέρι, διενεργήθηκαν με δικαστικά εντάλματα, έρευνες στην οικία και το κατάστημα στο Παραλίμνι, ιδιοκτησίας ζεύγους ηλικίας 63 χρόνων.

Κατά την διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν 61 συσκευασίες που περιείχαν 2 κιλά και 654 γραμμάρια φυτικής ύλης κάνναβης – CBD (απαγορευμένη ουσία), 9 συσκευασίες με μορφή ουσίας σε μορφή αλοιφής, αριθμός μπουκαλιών που περιείχε άγνωστο υγρό και ένα μεταλλικός μύλος που περιείχε πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβης βάρους μισού γραμμαρίου.

Το ζεύγος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτο για τα αυτόφωρα αδικήματα της χρήσης ελεγχόμενου φαρμάκου, της κατοχής σκεύους ειδικά κατασκευασμένου για τη λήψη κάνναβης και της κυκλοφορίας φαρμακευτικού προϊόντος χωρίς άδεια.

Το ζεύγος αναμένεται να παρουσιαστεί αργότερα σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους.

Την υπόθεση διερευνά το Κλιμάκιο Αμμοχώστου της ΥΚΑΝ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τι πρέπει να βγει από το ραντεβού της 26ης Αυγούστου – Τα 5 σημάδια που θα κρίνουν τη συνέχεια

Κυπριακό: Τι πρέπει να βγει από το ραντεβού της 26ης Αυγούστου – Τα 5 σημάδια που θα κρίνουν τη συνέχεια

Η αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν δεν αναμένεται να δώσει απαντήσεις για τη λύση του Κυπριακού. Το ενδιαφέρον στρέφεται στα πρακτικά αποτελέσματα, στη συνέχεια της διαδικασίας και στα βήματα που μπορούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για το επόμενο στάδιο των συνομιλιών

BEST OF TOTHEMAONLINE