13ος ο Κεσίδης στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων – Τα αποτελέσματα

13ος ο Κεσίδης στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων – Τα αποτελέσματα

Ούτε στην δεύτερη μέρα του αγωνίσματος της σφυροβολίας μπόρεσε να κάνει την μεγάλη βολή ο Νικόλας Κεσίδης, ο οποίος κατετάγη στην 13η θέση της γενικής κατάταξης των 3ων Ολυμπιακών Αγώνων νέων του Μπουένος Άιρες.

Ο νεαρός παγκυπριονίκης με δύο άκυρες και δύο έγκυρες προσπάθειες (66.62 και 60.70), κέρδισε δύο θέσεις στην κατάταξη σε σχέση με την πρώτη αγωνιστική μέρα, ωστόσο δεν ήταν το αποτέλεσμα που προσδοκούσε ταξιδεύοντας στην Αργεντινή.

Χρυσός Ολυμπιονικής αναδείχθηκε ο Ουκρανός Κόκχαν Μιχαίλο με βολή 85.14, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά που τον ήθελαν απόλυτο φαβορί για τη νίκη. Το βάρο συμπλήρωσε ο βούλγαρος Βαλεντίν Αντρέεβ (αργυρό) και ο Κινέζος Wang Qi (χάλκινο).

Φρίξος Κυριάκου (απεσταλμένος ΕΑΚ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

Τις επόμενες των ημερών θα ακούσουμε και άλλες ειδήσεις που θα αποδεικνύουν την κινητικότητα που υπάρχει για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.