ΠΡΟΣΟΧΗ: Φερόμενος φονιάς κυκλοφορεί ελεύθερος στην Κύπρο- Πιθανόν να κρύβεται στη Λεμεσό -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Φερόμενος φονιάς κυκλοφορεί ελεύθερος στην Κύπρο- Πιθανόν να κρύβεται στη Λεμεσό -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται από τη λεγόμενη «αστυνομία» οι έρευνες για την εξιχνίαση του θανάτου του δημοφιλούς 53χρονου καλλιτέχνη-αγγειοπλάστη και καθηγητή Χασάν Ισίκ Οζγκιουτσμέν, ο οποίος βρέθηκε στραγγαλισμένος την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου σε δασώση περιοχή.

Του Στέλιου Στυλιανού

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Havadis τη  Δευτέρα 15/10, ο φερόμενος δολοφόνος του 53χρονου είναι Πακιστανικής καταγωγής και διαμένει στα κατεχόμενα από το 2015, ενώ το τελευταίο διάστημα ήταν άνεργος.

Πρόκειται για τον Μουχάμαντ Σαλμάν, ο οποίος καταζητείται από την ψευδοαστυνομία, ωστόσο παρά τις εντατικές έρευνες δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος του στα κατεχόμενα.

Μάλιστα, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία του 53χρονου, μια μέρα μετά το φόνο, ζήτησε από το αφεντικό του το διαβατήριό του, με πρόφαση ότι βρήκε δουλειά και όπως ενημέρωθηκε από τις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, αυτός πέρασε από το οδόφραγμα Λήδρας και διέφυγε στις ελεύθερες περιοχές.

Το θύμα της δολοφονίας

Από ανάκριση πέρασαν αρκετοί, από τον φιλικό κύκλο του Σαλμάν, ο οποίος είχε εκφράσει την πρόθεση του να μεταβεί στη Λεμεσό.

Για τον καταζητούμενο και φερόμενο φονιά έχει ενημερωθεί και η δικοινοτική επιτροπή, ενώ είναι άγνωστο αν η κυπριακή Αστυνομία έχει προβεί σε έρευνες για τον εντοπισμό του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE