Το τελευταίο αντίο στην Μύριαμ Λυσιώτη – Η ιδιοκτήτρια της Tiffany επέζησε τριών πολέμων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το τελευταίο αντίο στην Μύριαμ Λυσιώτη – Η ιδιοκτήτρια της Tiffany επέζησε τριών πολέμων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εγκατέλειψε τα εγκόσμια αναπάντεχα η Μύριαμ Λυσιώτη την Δευτέρα, 15/10, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.

Η Μύριαμ Λυσιώτη άνοιξε τη γνωστή μπουτίκ Tiffany στη Λευκωσία το 1971.

Η σύζυγός του Ρένου Λυσσιώτη ήταν η επιχειρηματίας που άφησε το στίγμα της στην Κύπρο, όσον αφορά στην γυναικεία μόδα.

Η Μύριαμ Λυσιώτη εισήγαγε για πρώτη φορά στην Κύπρο μεγάλους οίκους μόδας από το εξωτερικό, μεταξύ αυτών και τον οίκο Chanel.

Η Μύριαμ Λυσιώτη παρέδωσε τα ηνία της μπουτίκ Tiffany, στη θυγατέρα της Βέρα Λυσσιώτη, το 2008.

Το τελευταίο αντίο στην Μύριαμ Λυσιώτη θα τελεστεί την Τετάρτη, 17/10, στις 4:00μμ, από τον ιερό ναό του κοιμητηρίου Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λευκωσία. 

Ο σύζυγός, Ρένος Λυσιώτης, και η οικογένειά της Βέρας Λυσιώτη θα δεχτούν συλληπητήρια στις 3:00 μ.μ στον ιερό ναό Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λευκωσία.

Η ομάδα της Tiffany την αποχαιρέτησε και μέσω μιας ανάρτησης στα social media: 'Βαθιά είναι η θλίψη μας για την απώλεια της αγαπημένης μας Μύριαμ Λυσιώτη. Ήταν μια αξιολάτρευτη γυναίκα, μητέρα και γιαγιά. Μια οραματιστής, μια γυναίκα που επέζησε τριών πολέμων, μια δυναμική επιχειρηματίας, η κινητήρια δύναμη πίσω από την Tiffany και μια ατελείωτη πηγή δύναμη και έμπνευση για όλους μας. Εκτός από τη θλίψη μας, αγαπάμε και τιμούμε την κληρονομιά της σήμερα περισσότερο από ποτέ! Ξεκουράσου εν ειρήνη αγαπημένη μας Μυριάμ! Ο παράδεισος σε περιμένει! Θα σε θυμόμαστε πάντα με ένα ζεστό χαμόγελο. Σε αγαπάμε πάντα και για πάντα Tiffany Team'.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Επαφές με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές του 2026 ξεκίνησε η ΔΗΠΑ, με τον Μάριο Καρογιάν να αναλαμβάνει προσωπικά αυτή την εκστρατεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE