Γερμανία: Πρόστιμο 800 εκατ. ευρώ στην Audi για το Dieselgate

Γερμανία: Πρόστιμο 800 εκατ. ευρώ στην Audi για το Dieselgate

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Audi, θυγατρική του ομίλου Volkswagen, θα πληρώσει πρόστιμο 800 εκατομμυρίων ευρώ στη Γερμανία στο πλαίσιο του σκανδάλου των παραποιημένων κινητήρων ντίζελ που δεν ανταποκρίνονταν στις αντιρυπαντικές προδιαγραφές, ανακοίνωσε σήμερα ο όμιλος VW.

«Η Audi αποδέχθηκε το πρόστιμο» που της επιβλήθηκε από την εισαγγελία του Μονάχου και δεν θα ασκήσει έφεση, γράφει ο όμιλος Volkswagen σε ανακοίνωσή του, στην οποία διευκρινίζει πως η καταβολή του προστίμου θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στα οικονομικά αποτέλεσμα του ομίλου για το 2018.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE