Έπαθαν σοκ οι συμμαθητές ανήλικης: Πήρε στο σχολείο να κεράσει μπισκότα και δεν φαντάζεστε τι περιείχαν

Έπαθαν σοκ οι συμμαθητές ανήλικης: Πήρε στο σχολείο να κεράσει μπισκότα και δεν φαντάζεστε τι περιείχαν

Μια πρωτοφανής είδηση βλέπει το φως της δημοσιότητας αναφορικά με ένα κορίτσι και τα μπισκότα που θέλησε να κεράσει στους συμμαθητές της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Βρετανικής METRO το περιστατικό σημειώθηκε στο Davis της Καλιφόρνια όταν μια μαθήτρια πήγε το πρωί στο σχολείο και ήθελε να δώσει στους φίλους της να δοκιμάσουν τα μπισκότα που έφτιαξε.

Όπως ανέφερε σε τηλεοπτικό σταθμό ένας από τους 9 συμμαθητές της μικρής που δοκίμασε τα μπισκότα η ανήλικη τους ανέφερε αφού δοκίμασαν, ότι τα μπισκότα περιείχαν τις στάχτες της γιαγιάς της η οποία είχε αποβιώσει και προφανώς είχαν αποτεφρώσει.

Μάλιστα σημείωσε ότι του είπαν να μην μιλήσει για το περιστατικά με τη μητέρα του έξαλλη να καταγγέλλει το σχολείο ότι προσπάθησε να αποσιωπήσει το γεγονός.

Η τοπική αστυνομία έχει επιβεβαιώσει το περιστατικό τονίζοντας ότι έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνες.

Πάντως, όπως αναφέρει το ΝBC δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει αν όντως στα μπισκότα υπήρχαν οι στάχτες της γιαγιάς της μαθήτριας, αφού ακόμα οι επιστημονικές εξετάσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Η Κύπρος μπορεί με ενότητα να κερδίσει το μέλλον της»

Αννίτα Δημητρίου: «Η Κύπρος μπορεί με ενότητα να κερδίσει το μέλλον της»

Αναφορές στην ιστορική μνήμη και την ευθύνη του σήμερα περιλάμβανε η επετειακή ομιλία της Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτας Δημητρίου, σε εκδήλωση στους Τρούλλους για την εθνική επέτειο της έναρξης του αγώνα της ΕΟΚΑ.