ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΠΑΓΩΓΗ 25ΧΡΟΝΟΥ: Σύλληψη ακόμα δύο ατόμων - Το ιστορικό της υπόθεσης

ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΠΑΓΩΓΗ 25ΧΡΟΝΟΥ: Σύλληψη ακόμα δύο ατόμων - Το ιστορικό της υπόθεσης

Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα για διερευνώμενη υπόθεση απαγωγής και ληστείας, με θύμα 25χρονο.

Στη σύλληψη δύο προσώπων, προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απαγωγής και ληστείας, με θύμα 25χρονο, που διαπράχθηκε στις 7 Οκτωβρίου, στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με αστυνομικό δελτίο πρόκειται για ένα 22χρονο και ένα 20χρονο, εναντίον των οποίων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, στη βάσει μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε, κατά τη διάρκεια της διερεύνησης της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 3 το απόγευμα της 7ης Οκτωβρίου, ενώ ο 25χρονος βρισκόταν σε περιοχή της Λάρνακας, τέσσερα πρόσωπα φέρονται να τον άρπαξαν με τη βία, να τον έβαλαν σε αυτοκίνητο και να τον χτύπησαν. Φέρονται επίσης να του έκλεψαν το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 25χρονου, οι δράστες τον μετέφεραν σε χώρο στην επαρχία Λάρνακας, όπου τον περιόρισαν σε μία καρέκλα δένοντας τα χέρια του. Ο 25χρονος κατάφερε να λυθεί και αφού βγήκε στο δρόμο για βοήθεια, μεταφέρθηκε από διερχόμενο οδηγό, σε Αστυνομικό Σταθμό της Λάρνακας, όπου κατήγγειλε την υπόθεση.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE