ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Red Rebels για το Ν. Σαλαμίνα- Ομόνοια – Τι τονίζουν

Νέα ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Red Rebels για το Ν. Σαλαμίνα- Ομόνοια – Τι τονίζουν

Οι οργανωμένοι της Νέας Σαλαμίνας έβγαλαν νέα ανακοίνωση σήμερα (16/10) ενόψει του παιχνιδιού Νέα Σαλαμίνα-Ομόνοια και ξεκαθαρίζουν αυτά που θέλουν να ξεκαθαρίσουν.

Αναλυτικά η τοποθέτησή τους:

»Η τακτική ορισμένων να παραποιούν αυτά που λέμε γνωστή. Δεν θα καταπιαστούμε από αυτό όμως αν και μπορούμε να το αναλύσουμε.
Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν. Η ανακοίνωση μας ζητά ξεκάθαρα από την ομάδα μας να ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ. Ζητά ξεκάθαρα να κλείσει τα στόματα σε οσους κάθε χρόνο πριν από κάθε παιχνίδι με τη συγκεκριμένη ομάδα διατυμπανίζουν ότι θα χαρίσουμε το παιχνίδι ή ότι το πουλήσαμε. Δεν είπαμε ότι το έκανε η διοίκηση η κάποιο μέλος της. Ζητούμε να ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ όπως παίξαμε σε όλα τα προηγούμενα και ας χάσαμε κάποια από αυτά και ας χάσουμε ακόμα και σε αυτό. Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία απέχει πολύ απο την πραγματική και οι προθέσεις της είναι αλλότριες».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top