ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ: Παράταση για φοιτητική χορηγία

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ: Παράταση για φοιτητική χορηγία

Παρατείνεται η περίοδος υποβολής πιστοποιητικών για παραχώρηση φοιτητικών επιδομάτων.

Παράταση για υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών που αφορούν στην παραχώρηση φοιτητικών επιδομάτων μέχρι και τις 16 Νοεμβρίου 2018, έδωσε σήμερα η Υπηρεσία Φοιτητικής Μέριμνας (ΥΦΜ) του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Η παράταση δόθηκε καθώς έχει διαπιστωθεί ότι, παρόλο που, από τις 25.09.2018 έχει δημοσιευτεί ο κατάλογος με τους δικαιούχους φοιτητές των φοιτητικών επιδομάτων στην ιστοσελίδα του Υπουργείου, η πλειοψηφία των δικαιούχων δεν έχει ακόμη προσκομίσει στην ΥΦΜ τα δικαιολογητικά εκείνα που είναι απαραίτητα για την παραχώρηση των φοιτητικών επιδομάτων.

Στην ανακοίνωση της Υπηρεσίας Φοιτητικής Μέριμνας τονίζεται ότι η παράταση είναι η τελευταία που δίνεται και θα τηρηθεί αυστηρά.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top