ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ: Παράταση για φοιτητική χορηγία

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ: Παράταση για φοιτητική χορηγία

Παρατείνεται η περίοδος υποβολής πιστοποιητικών για παραχώρηση φοιτητικών επιδομάτων.

Παράταση για υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών που αφορούν στην παραχώρηση φοιτητικών επιδομάτων μέχρι και τις 16 Νοεμβρίου 2018, έδωσε σήμερα η Υπηρεσία Φοιτητικής Μέριμνας (ΥΦΜ) του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Η παράταση δόθηκε καθώς έχει διαπιστωθεί ότι, παρόλο που, από τις 25.09.2018 έχει δημοσιευτεί ο κατάλογος με τους δικαιούχους φοιτητές των φοιτητικών επιδομάτων στην ιστοσελίδα του Υπουργείου, η πλειοψηφία των δικαιούχων δεν έχει ακόμη προσκομίσει στην ΥΦΜ τα δικαιολογητικά εκείνα που είναι απαραίτητα για την παραχώρηση των φοιτητικών επιδομάτων.

Στην ανακοίνωση της Υπηρεσίας Φοιτητικής Μέριμνας τονίζεται ότι η παράταση είναι η τελευταία που δίνεται και θα τηρηθεί αυστηρά.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE