ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Οι περιοχές όπου αναμένεται κακοκαιρία

ΚΑΙΡΟΣ: Οι περιοχές όπου αναμένεται κακοκαιρία

αλαρή βαροβαθµίδα επηρεάζει την περιοχή.

Την Τετάρτη (17/10), ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κατά διαστήµατα. Το απόγευµα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα βόρεια παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί µεταβλητοί ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη για να καταστεί αργότερα τοπικά µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά στα βόρεια νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη (18/10) και την Παρασκευή (19/10) και το Σάββατο (20/10), ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κατά διαστήµατα. Το απόγευµα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα βόρεια παράλια.

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, την Πέµπτη και την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο αναµένεται µικρή πτώση. Η θερµοκρασία κατά το τριήµερο θα κυµανθεί γύρω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top