ΠΑΦΟΣ: Οδική τροχαία σύγκρουση– «Τύφλα» ο 24χρονος

ΠΑΦΟΣ: Οδική τροχαία σύγκρουση– «Τύφλα» ο 24χρονος

Τροχαία οδική σύγκρουση στην Πάφο με τον οδηγό να συλλαμβάνεται με ένδειξη αλκοόλης 120μg.

Γύρω στις 5 τα ξημερώματα της Τετάρτης 17/10, 24χρονος, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του, στην οδό Πενταδακτύλου στην Πάφο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα, με υπεύθυνη οδηγό 68χρονη από την Πάφο.

Από τη σύγκρουση δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός, ενώ στον 24χρονο έγινε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 120μg αντί 22μg.

Στη συνέχεια, ο 24χρονος, αρνήθηκε να δώσει δείγμα εκπνοής για τελικό έλεγχο αλκοόλης, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.           

*Φωτογραφία Αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE