ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρή σε τροχαίο η πιο σέξι μοτοσικλετίστρια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νεκρή σε τροχαίο η πιο σέξι μοτοσικλετίστρια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγικό θάνατο βρήκε μια δημοφιλής motoblogger από τη Ρωσία, η οποία χαρακτηριζόταν από τα social media ως η πιο όμορφη και σέξι μοτοσικλετίστρια της χώρας.

Σύμφωνα με το Russia Today, η 22χρονη Όλγκα Πετρόβα συγκρούστηκε με την μηχανή της με ένα Volvo sedan σε λεωφόρο της Μόσχας στις 13 Οκτωβρίου, ενώ δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί ποιος οδηγός ευθυνόταν για το δυστύχημα.

Aυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι το Volvo άρχισε να στρίβει χωρίς προειδοποίηση, ενώ σύμφωνα με την αναφορά της Τροχαίας, η Πετρόβα έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, κάτι που σίγουρα θα επηρέασε τον χρόνο αντίδρασής της σε πιθανό κάθος του άλλου οδηγού.

Το υλικό που ανέβαζε η Πετρόβα στο Instagram είχε προσελκύσει πάνω από 63.000 συνδρομητές, ενώ εξίσου δημοφιλής ήταν και ο λογαριασμός της motoblogger στο μεγαλύτερο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης στη Ρωσία, το Vkontakte.

Από Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top