ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο απολογισμός του Γιώργου Ιωάννου για τη μέχρι τώρα πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15

Ο απολογισμός του Γιώργου Ιωάννου για τη μέχρι τώρα πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15

Το αήττητο σερί της διεύρυνε το περασμένο Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ U15, η οποία εξήλθε ισόπαλη 0-0 απέναντι στο ΘΟΪ.

Οι «πράσινοι» στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές του πρωταθλήματος, μετρούν έξι νίκες και δύο ισοπαλίες, αποτελέσματα τα οποία τους φέρνουν στην κορυφή της βαθμολογίας με 20 βαθμούς.

Με την ευκαιρία του κενού που υπάρχει στις υποχρεώσεις της ομάδας αυτό το Σαββατοκύριακο, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Ιωάννου, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, εκφράζοντας τη δική του άποψη για την έως τώρα πορεία της ομάδας του.

«Το περίμενα ότι η ομάδα θα είχε καλή πορεία. Σύμφωνα με την ποιότητα που υπάρχει και με τη δουλειά που έγινε από πέρσι, ήταν αναμενόμενη η καλή πορεία που πραγματοποιούμε» ήταν το αρχικό του Γιώργου Ιωάννου.

Στη συνέχεια ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15, πρόσθεσε: «Παραμένουμε προσηλωμένοι στο πλάνο που έχει θέσει ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας. Δουλεύουμε πάνω στον τρόπο παιχνιδιού και την νοοτροπία, για να μπορούμε να διεκδικούμε σε κάθε αγώνα τη νίκη και να βελτιωνόμαστε.

Περιμένω από τους ποδοσφαιριστές μου ακόμα καλύτερη απόδοση και να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά. Αν η ομάδα συνεχίσει να έχει ανάλογη απόδοση, πιστεύω πως μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, όμως αυτός δεν είναι ο πρώτος μας στόχος. Στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε τον απολογισμό μας».

Αναφορικά με το ταλέντο που υπάρχει στην ομάδα, τόνισε: «Σίγουρα υπάρχει ταλέντο στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που, αν δουλέψουν σοβαρά σε βάθος χρόνου, μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της πρώτης ομάδας.

Ένα θετικό που υπάρχει στην ομάδα μας, είναι ο υγιής ανταγωνισμός. Θέλουμε να δημιουργήσουμε χαρακτήρα νικητή στους μικρούς, ώστε να ενσωματωθούν στο DNA και τη νοοτροπία που θέλουμε».

Πηγή: omonoiafc.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Influencer Marketing: Τι προβλέπει η νομοθεσία – Αυτά πρέπει να πληρούν οι αναρτήσεις – Όσα πρέπει να ξέρουν καταναλωτές και επιχειρήσεις

Καταδυτικός Τουρισμός: Η μαγεία της θάλασσας μέσα στα Κυπριακά νερά – Ζηνοβία και Musan μας βάζουν στο «χάρτη»

Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Αποτροπιασμός στη Χλώρακα: 19χρονη τουρίστρια κατήγγειλε 26χρονο για βιασμό - Καταζητείται ο δράστης

Γυναικοκτονία στην Πάφο: Στο κελί για έξι ημέρες ο 48χρονος - Πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Αθαλάσσας

Βρισηίδα Ανδριώτου: Κάλυψε το στήθος της με δυο ζουμερά κεράσια - Δείτε φωτογραφία



ΠτΔ: «Είμαστε σύμμαχοι με Γκουτέρες, Ολγκίν για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών»

ΠτΔ: «Είμαστε σύμμαχοι με Γκουτέρες, Ολγκίν για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών»

Ο ΓΓ των ΗΕ και η προσωπική απεσταλμένη του είναι δεσμευμένοι προς την επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλίων και σε αυτή την προσπάθεια είμαστε σύμμαχοί τους, είπε το Σάββατο, ο Πρόεδρος ης Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε ακόμη ότι αν επιθυμούσε πραγματικά ο Τουρκοκύπριος ηγέτης να ανοίξει το οδόφραγμα Μιας Μηλιάς, αυτό θα μπορούσε να έχει ήδη γίνει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top