Παραιτήθηκε ο Νίκος Κοτζιάς – Έμεινε 'εκτεθειμένος' από τον Τσίπρα

Παραιτήθηκε ο Νίκος Κοτζιάς – Έμεινε 'εκτεθειμένος' από τον Τσίπρα

Την παραίτησή του υπέβαλε ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Κοτζιάς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα τον ελλαδικό Τύπο, την παραίτησή του υπέβαλε ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας,  Νίκος Κοτζιάς, στον Αλέξη Τσίπρα την Τετάρτη 17/10.

Όπως αναφέρουν ελλαδικά ΜΜΕ, ο Κοτζιάς έμεινε εκτεθειμένος από την μη κάλυψη του Αλέξη Τσίπρα κατά τη συνεδρία του υπουργικού συμβουλίου όπου ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Πάνο Καμμένο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE