ΗΠΑ: Μαχαίρωσε και έψησε στον φούρνο την εγγονή της

ΗΠΑ: Μαχαίρωσε και έψησε στον φούρνο την εγγονή της

Σοκάρει το άγριο έγκλημα με πρωταγωνίστρια μία γιαγιά που έψησε στον φούρνο την 20 μηνών εγγονή της.

Η γυναίκα μαχαίρωσε και αμέσως μετά έψησε στον φούρνο ένα κοριτσάκι μόλις 20 μηνών, προκαλώντας σοκ.

Η υπόθεση φρίκης συγκλονίζει την Αμερική με τον μαρτυρικό θάνατο του μωρού να σημειώνεται το βράδυ της Δευτέρας, στην επαρχία Μπολιβάρ, του Μισισίπι.

Η αστυνομία βρήκε το άψυχο κορμί του μόλις 20 μηνών κοριτσιού, να ψήνεται στον φούρνο. Η ιατροδικαστική έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Δημόσιας Ασφάλειας του Μισισίπι, Warren Strain, δήλωσε ότι αξιωματούχοι εξακολουθούν να διερευνούν την αιτία του θανάτου του κοριτσιού και αν πέθανε πριν τοποθετηθεί στο φούρνο.

Ο σερίφης της περιοχής ανακοίνωσε ότι ο αδερφός της γιαγιάς βρήκε το σώμα τη Δευτέρα (15/10) το βράδυ και κάλεσε την αστυνομία.

 Από e-radio.gr

*Φωτογρφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας η διεκδίκηση της θέσης του ΓΓ των ΗΕ

ΠτΔ: Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας η διεκδίκηση της θέσης του ΓΓ των ΗΕ

Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας, η οποία καταπατά τον Καταστατικό Χάρτη των ΗΕ, το να διεκδικεί με υποψηφιότητα της τη θέση του ΓΓ των ΗΕ, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE