ΗΠΑ: Μαχαίρωσε και έψησε στον φούρνο την εγγονή της

ΗΠΑ: Μαχαίρωσε και έψησε στον φούρνο την εγγονή της

Σοκάρει το άγριο έγκλημα με πρωταγωνίστρια μία γιαγιά που έψησε στον φούρνο την 20 μηνών εγγονή της.

Η γυναίκα μαχαίρωσε και αμέσως μετά έψησε στον φούρνο ένα κοριτσάκι μόλις 20 μηνών, προκαλώντας σοκ.

Η υπόθεση φρίκης συγκλονίζει την Αμερική με τον μαρτυρικό θάνατο του μωρού να σημειώνεται το βράδυ της Δευτέρας, στην επαρχία Μπολιβάρ, του Μισισίπι.

Η αστυνομία βρήκε το άψυχο κορμί του μόλις 20 μηνών κοριτσιού, να ψήνεται στον φούρνο. Η ιατροδικαστική έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Δημόσιας Ασφάλειας του Μισισίπι, Warren Strain, δήλωσε ότι αξιωματούχοι εξακολουθούν να διερευνούν την αιτία του θανάτου του κοριτσιού και αν πέθανε πριν τοποθετηθεί στο φούρνο.

Ο σερίφης της περιοχής ανακοίνωσε ότι ο αδερφός της γιαγιάς βρήκε το σώμα τη Δευτέρα (15/10) το βράδυ και κάλεσε την αστυνομία.

 Από e-radio.gr

*Φωτογρφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE