Δεν αντέχει άλλο ο Βενγκέρ! ΠΟΤΕ επιστρέφει στο ποδόσφαιρο

Δεν αντέχει άλλο ο Βενγκέρ! ΠΟΤΕ επιστρέφει στο ποδόσφαιρο

Από το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν θα επιστρέψει στο ποδόσφαιρο ο Αρσέν Βενγκέρ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, αφού αισθάνεται πως έχει πάρει… αρκετές ανάσες και είναι έτοιμος να επανέλθει στη δουλειά.

Ο Αλσατός πρώην κόουτς της Άρσεναλ, έπειτα από 22 χρόνια στο «τιμόνι» των «κανονιέρηδων» αποχώρησε από το κλαμπ στο φινάλε της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, έχοντας καταλάβει πως και η ομάδα χρειαζόταν μια νέα κατεύθυνση αλλά πως και ο ίδιος είχε πλέον φθαρεί.

Πάνω από ένα εξάμηνο δεν μπορεί ν’ αντέξει μακριά από το ποδόσφαιρο και για τον λόγο αυτό είπε στη «Bild»:

«Νομίζω θα ξαναπιάσω δουλειά τον Ιανουάριο. Δεν ξέρω που θα συνεχίσω καθώς έχω πάρα πολλές προτάσεις απ’ όλο τον κόσμο και θα πρέπει να το σκεφτώ. Πάντως αισθάνομαι πως ξεκουράστηκα αρκετά και είμαι έτοιμος να δουλέψω πάλι σύντομα».

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Απειλές Τραμπ στην Τεχεράνη, το Ισραήλ κλείνει τις πρεσβείες του σε όλο τον κόσμο

LIVE: Απειλές Τραμπ στην Τεχεράνη, το Ισραήλ κλείνει τις πρεσβείες του σε όλο τον κόσμο

Κορυφώνεται η παγκόσμια αγωνία, για την απάντηση της Τεχεράνης, στην επιχειρηση «Rising Lion»,  τα χτυπήματα του Ισραήλ κατά στρατιωτικών στόχων και πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/6). Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline. 

BEST OF TOTHEMAONLINE