Στην Κύπρο σήμερα ο Πρόεδρος του Ισραήλ - Συνάντηση με ΠτΔ, έκτακτα μέτρα ασφαλείας
Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί σήμερα ο Πρόεδρος του Ισραήλ, Ισαάκ Χέρτσογκ, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

Ο Αλσατός πρώην κόουτς της Άρσεναλ, έπειτα από 22 χρόνια στο «τιμόνι» των «κανονιέρηδων» αποχώρησε από το κλαμπ στο φινάλε της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, έχοντας καταλάβει πως και η ομάδα χρειαζόταν μια νέα κατεύθυνση αλλά πως και ο ίδιος είχε πλέον φθαρεί.
Πάνω από ένα εξάμηνο δεν μπορεί ν’ αντέξει μακριά από το ποδόσφαιρο και για τον λόγο αυτό είπε στη «Bild»:
«Νομίζω θα ξαναπιάσω δουλειά τον Ιανουάριο. Δεν ξέρω που θα συνεχίσω καθώς έχω πάρα πολλές προτάσεις απ’ όλο τον κόσμο και θα πρέπει να το σκεφτώ. Πάντως αισθάνομαι πως ξεκουράστηκα αρκετά και είμαι έτοιμος να δουλέψω πάλι σύντομα».
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




