Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο οδηγός του οχήματος που προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα - Δείτε φωτογραφία
Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο με θύμα 62χρονο αλλοδαπό μόνιμο κάτοικο Κύπρου.
Στις 16 Νοεμβρίου η Κύπρος θα υποδεχθεί τη Βουλγαρία και στις 19 Νοεμβρίου τη Νορβηγία. Πρόκειται για τις δύο ομάδες που προηγούνται στη βαθμολογία έχοντας από εννέα βαθμούς ενώ η δική μας Εθνική είναι στους τέσσερις και η Σλοβενία στον ένα.
Μαθηματικά, με δύο νίκες στην έδρα μας, έχουμε πιθανότητες να τερματίσουμε στην πρώτη θέση και τις πιθανότητες αυτές οι διεθνείς μας είναι αποφασισμένοι να τις εξαντλήσουν.
Ακόμα και δεν τερματίσουμε πρώτοι, όσο περισσότερους βαθμούς πάρουμε, τόσο θα βελτιωθεί η θέση μας στην κατάταξη της UEFA, ενόψει της κλήρωσης των προκριματικών του EURO 2020 (2 Δεκεμβρίου 2018 η κλήρωση), ενώ υπό προϋποθέσεις, προνομιούχος μπορεί να είναι και η δεύτερη θέση του ομίλου.
Νορβηγία – Κύπρος…2-0
Σλοβενία – Βουλγαρία…1-2
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις