Ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της το Νιόβρη με δύο ματς στην Κύπρο

Ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της το Νιόβρη με δύο ματς στην Κύπρο

Άλλοι δύο αγώνες απομένουν για την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών προκειμένου να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στη φάση των ομίλων του Nations League.

Στις 16 Νοεμβρίου η Κύπρος θα υποδεχθεί τη Βουλγαρία και στις 19 Νοεμβρίου τη Νορβηγία. Πρόκειται για τις δύο ομάδες που προηγούνται στη βαθμολογία έχοντας από εννέα βαθμούς ενώ η δική μας Εθνική είναι στους τέσσερις και η Σλοβενία στον ένα.

Μαθηματικά, με δύο νίκες στην έδρα μας, έχουμε πιθανότητες να τερματίσουμε στην πρώτη θέση και τις πιθανότητες αυτές οι διεθνείς μας είναι αποφασισμένοι να τις εξαντλήσουν.

Ακόμα και δεν τερματίσουμε πρώτοι, όσο περισσότερους βαθμούς πάρουμε, τόσο θα βελτιωθεί η θέση μας στην κατάταξη της UEFA, ενόψει της κλήρωσης των προκριματικών του EURO 2020 (2 Δεκεμβρίου 2018 η κλήρωση), ενώ υπό προϋποθέσεις, προνομιούχος μπορεί να είναι και η δεύτερη θέση του ομίλου.

Το πρόγραμμα και η συνέχεια στον όμιλο μας:

6 Σεπτεμβρίου

Νορβηγία – Κύπρος…2-0
Σλοβενία – Βουλγαρία…1-2

9 Σεπτεμβρίου
Κύπρος – Σλοβενία…2-1
Βουλγαρία – Νορβηγία…1-0

13 Οκτωβρίου
Βουλγαρία – Κύπρος 2-1
Νορβηγία – Σλοβενία 1-0

16 Οκτωβρίου
Σλοβενία – Κύπρος 1-1
Νορβηγία – Βουλγαρία 1-0

16 Νοεμβρίου
21:45 Κύπρος – Βουλγαρία
21:45 Σλοβενία – Νορβηγία

19 Νοεμβρίου
21:45 Κύπρος – Νορβηγία
21:45 Βουλγαρία – Σλοβενία

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι πιθανές ημερομηνίες για νέα συνάντηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι πιθανές ημερομηνίες για νέα συνάντηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να συζητηθούν ημερομηνίες για να καθοριστεί το πότε θα γίνει η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ από αρμόδιες πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE