ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταδικάστηκαν για παράνομες ουσίες και θα μείνουν για χρόνια στις Κεντρικές

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταδικάστηκαν για παράνομες ουσίες και θα μείνουν για χρόνια στις Κεντρικές

Ποινές φυλάκισης 7,5 και 9 χρόνων σε δυο πρόσωπα για υπόθεση ναρκωτικών.

Το Κακουργιοδικείο Λεμεσού καταδίκασε την Τετάρτη (17/10) σε ποινές φυλάκισης επτάμισι και εννέα χρόνων αντίστοιχα, δύο πρόσωπα ηλικίας 37 και 52 χρόνων, τα οποία βρήκε ένοχα στις κατηγορίες της παράνομης εισαγωγής, κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Οι δυο είχαν συλληφθεί στις 9 Μαΐου 2017, όταν μέλη του Κλιμακίου Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων Αυδήμου, είχαν ανακόψει για έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.

Μόλις το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε, ο 37χρονος άρπαξε ένα φάκελο που βρισκόταν κάτω από τη θέση του συνοδηγού και τράπηκε σε φυγή τρέχοντας, για να συλληφθεί λίγο αργότερα, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί ο φάκελος. Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο, στην παρουσία του 52χρονου οδηγού, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα μεταμφεταμίνης, συνολικού βάρους 500 γραμμαρίων περίπου.

Ακολούθως, σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 37χρονου, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα μεταμφεταμίνης, βάρους 3 γραμμαρίων περίπου και ένα χειροποίητο τσιγάρο, που περιείχε ποσότητα κάνναβης.

Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του 52χρονου, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα μεταμφεταμίνης, βάρους 121 γραμμαρίων περίπου. Εντοπίστηκε ακόμα και κατασχέθηκε μια ζυγαριά ακριβείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE