Nεκρή σε τροχαίο διάσημη motoblogger- Την πρόδωσε η μεγάλη της αγάπη

Nεκρή σε τροχαίο διάσημη motoblogger- Την πρόδωσε η μεγάλη της αγάπη

Τραγικό θάνατο βρήκε μια δημοφιλής motoblogger από τη Ρωσία, η οποία χαρακτηριζόταν από τα social media ως η πιο όμορφη και σέξι μοτοσικλετίστρια της χώρας.

Σύμφωνα με το Russia Today, η 22χρονη Όλγκα Πετρόβα συγκρούστηκε με την μηχανή της  η οποία καρφώθηκε σε αυτοκίνητο σε λεωφόρο της Μόσχας στις 13 Οκτωβρίου, ενώ δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί ποιος οδηγός ευθυνόταν για το δυστύχημα.

Aυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ο οδηγός του οχήματος άρχισε να στρίβει χωρίς προειδοποίηση, ενώ σύμφωνα με την αναφορά της Τροχαίας, η όμορφη 22χρονη έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, κάτι που σίγουρα θα επηρέασε τον χρόνο αντίδρασής της καθώς του άλλου οδηγού.

Το υλικό που ανέβαζε η Πετρόβα στο Instagram είχε προσελκύσει πάνω από 63.000 συνδρομητές, ενώ εξίσου δημοφιλής ήταν και ο λογαριασμός της motoblogger στο μεγαλύτερο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης στη Ρωσία, το Vkontakte.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.