Χειρουργήθηκε και είναι αμφίβολος ο Μανέ!

Χειρουργήθηκε και είναι αμφίβολος ο Μανέ!

Ο μεσοεπιθετικός της Λίβερπουλ, Σαντιό Μανέ, υποβλήθηκε σε επέμβαση στο χέρι ύστερα από τραυματισμό που υπέστη με την Σενεγάλη και είναι αμφίβολος για τον αγώνα με την Χάντερσφιλντ.

Ο 26χρονος δεν αγωνίστηκε κόντρα στο Σουδάν για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και μπαίνει στη λίστα των τραυματιών του Γίργκεν Κλοπ.

«Η Λίβερπουλ ανακοινώνει ότι ο Σαντιο Μανέ χειρουργήθηκε σήμερα (17/10) στο χέρι, ύστερα από τραυματισμό που υπέστη ενώ βρισκόταν σε διεθνείς υποχρεώσεις με την Σενεγάλη. Η επέμβαση που έγινε σε νοσοκομείο υπό την επίβλεψη των ιατρών του συλλόγου, ήταν απόλυτα επιτυχής. Η κατάσταση της υγείας του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες δύο ημέρες».

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.