COBALT: Αλαλούμ στο Αεροδρόμιο Λάρνακας - Ούτε το πλήρωμα δεν πίστευε ότι έκλεισε η εταιρεία

COBALT: Αλαλούμ στο Αεροδρόμιο Λάρνακας - Ούτε το πλήρωμα δεν πίστευε ότι έκλεισε η εταιρεία

Εντονη δυσαρέσκεια εξέφρασαν το βράδυ της Τετάρτης (17/10) οι επιβάτες στο αεροδρόμιο Λάρνακας, που θα ταξίδευαν με αεροσκάφη της αεροπορικής εταιρείας Cobalt Air, όταν ενημερώθηκαν ότι η εταιρεία έκλεισε και δεν θα πραγματοποιούνταν οι πτήσεις τους.

Οι επιβάτες δύο πτήσεων που θα αναχωρούσαν στις 23.15 για Τελ Αβίβ και 23.30 για Βηρυτό είχαν ήδη δώσει τις αποσκευές τους και μεταφέρθηκαν στην αίθουσα αναχωρήσεων όταν ενημερώθηκαν για το κλείσιμο της εταιρείας.

Οι αποσκευές των επιβατών αποβιβάστηκαν από τα αεροσκάφη και κλήθηκαν να τις παραλάβουν όπως και να κάνουν από μόνοι τους διευθετήσεις για ξενοδοχεία και αναχωρήσεις με άλλες αερογραμμές.

Αρκετοί επιβάτες, με μικρά παιδιά και βρέφη, δήλωσαν ότι απλά τους ενημέρωσαν ότι η πτήση τους ακυρώθηκε επειδή έκλεισε η εταιρεία και ότι θα έπρεπε να βρουν μόνοι τους ξενοδοχείο για να μείνουν μέχρι να δουν τι θα γίνει με τις πτήσεις τους.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eurovision 2025: Η Αυστρία μεγάλη νικήτρια, 6η η Ελλάδα με την Klavdia - Αναλυτικά όσα έγιναν στον τελικό

Eurovision 2025: Η Αυστρία μεγάλη νικήτρια, 6η η Ελλάδα με την Klavdia - Αναλυτικά όσα έγιναν στον τελικό

Με ένα φαντασμαγορικό φινάλε ολοκληρώθηκε ο τελικός της Eurovision 2025 στη Βασιλεία της Ελβετίας, με την Αυστρία να ανακηρύσσεται μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού, ενώ η Ελλάδα με την Κλαυδία και το τραγούδι «Αστερομάτα», κατέκτησε την 6η θέση, σε μία πολύ σημαντική πρόκριση. Τη δεύτερη θέση κατέκτησε το Ισραήλ, ενώ την τρίτη θέση η Εσθονία. Την 5αδα συμπλήρωσαν η Σουηδία και η Ιταλία. Δείτε πιο κάτω αναλυτικά όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό 

BEST OF TOTHEMAONLINE