COBALT: Αλαλούμ στο Αεροδρόμιο Λάρνακας - Ούτε το πλήρωμα δεν πίστευε ότι έκλεισε η εταιρεία

COBALT: Αλαλούμ στο Αεροδρόμιο Λάρνακας - Ούτε το πλήρωμα δεν πίστευε ότι έκλεισε η εταιρεία

Εντονη δυσαρέσκεια εξέφρασαν το βράδυ της Τετάρτης (17/10) οι επιβάτες στο αεροδρόμιο Λάρνακας, που θα ταξίδευαν με αεροσκάφη της αεροπορικής εταιρείας Cobalt Air, όταν ενημερώθηκαν ότι η εταιρεία έκλεισε και δεν θα πραγματοποιούνταν οι πτήσεις τους.

Οι επιβάτες δύο πτήσεων που θα αναχωρούσαν στις 23.15 για Τελ Αβίβ και 23.30 για Βηρυτό είχαν ήδη δώσει τις αποσκευές τους και μεταφέρθηκαν στην αίθουσα αναχωρήσεων όταν ενημερώθηκαν για το κλείσιμο της εταιρείας.

Οι αποσκευές των επιβατών αποβιβάστηκαν από τα αεροσκάφη και κλήθηκαν να τις παραλάβουν όπως και να κάνουν από μόνοι τους διευθετήσεις για ξενοδοχεία και αναχωρήσεις με άλλες αερογραμμές.

Αρκετοί επιβάτες, με μικρά παιδιά και βρέφη, δήλωσαν ότι απλά τους ενημέρωσαν ότι η πτήση τους ακυρώθηκε επειδή έκλεισε η εταιρεία και ότι θα έπρεπε να βρουν μόνοι τους ξενοδοχείο για να μείνουν μέχρι να δουν τι θα γίνει με τις πτήσεις τους.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE