ΠΑΦΟΣ: Έκλεψαν το κυνηγετικό θηροφύλακα από το όχημά του

ΠΑΦΟΣ: Έκλεψαν το κυνηγετικό θηροφύλακα από το όχημά του

Κυνηγετικό όπλο θηροφύλακα που βρισκόταν εντός οχήματος απέσπασαν άγνωστοι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο θηροφύλακας κατήγγειλε ότι είχε σταθμεύσει το όχημα του κατά την διάρκεια της υπηρεσίας του από το μεσημέρι μέχρι αργά το απόγευμα έξω από τις αποθήκες τις υπηρεσίας Θήρας στην συνοικία του Μουττάλου.

Επιστρέφοντας ωστόσο την Τετάρτη (17/10) το απόγευμα για να πάρει το όχημα του ο παραπονούμενος αντιλήφθηκε ότι το αυτοκίνητο του είχε παραβιαστεί και του είχαν κλέψει το κυνηγετικό όπλο που είχε αφήσει ξηλωμένο σε θήκη εντός του οχήματος.

Η αξία του κυνηγετικού ανέρχεται στα 400 ευρώ.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE