Πληροφορίες του ThemaOnline από αρμόδια πηγή, αναφέρουν ότι οι δύο δράστες, τους οποίους κατέχει περιγραφή η Αστυνομία, κατάφεραν να διαφύγουν από το διαμέρισμα αλλοδαπής με λεία 300 ευρώ μετρητά και αριθμό πιστωτικών καρτών ξένων τραπεζών.
Οι δύο διαρρήκτες, πέτυχαν είσοδο στο διαμέρισμα της γυναίκας, ενώ αυτή απουσίαζε, λίγο μετά τις 2 τα μεσάνυχτα και αφού άρπαξαν τα χρήματα και τις πιστωτικές κάρτες και αποχώρησαν.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΠΑΦΟΣ: Έπαιξε ξύλο με τους διαρρήκτες που κρατούσαν μαχαίρι– Τον έσωσε περαστικός
Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενη μας δημοσίευση, γείτονας που αντιλήφθηκε τους δράστες τη στιγμή της εξόδου τους, επιχείρησε να τους ανακόψει με αποτέλεσμα να υπάρξει συμπλοκή και να τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά.
Σύμφωνα με μαρτυρία, οι δράστες φαίνεται να είναι ηλικίας 17 με 20 ετών.
Στο χώρο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας όπου ξεκίνησαν έρευνες ενώ ειδοποιήθηκε η ένοικος που επέστεψε στην οικία της.
Χρίστος Ζήνωνος