O παρτενέρ του Καρλάο, ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ και το δεξί άκρο…

O παρτενέρ του Καρλάο, ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ και το δεξί άκρο…

Ο Καρλάο είναι σίγουρος για το κέντρο της άμυνας, στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ. Είναι τρεις οι υποψήφιοι, οι Γκέντσογλου (έπαιξε αυτό το ρόλο με την Ανόρθωση), Βούρος και Μερκής. 

Ο Βούρος είναι υποψήφιος για το δεξί άκρο της άμυνας, θέση που διεκδικούν επίσης οι Νσούε και Μιλάνοφ. 

Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα επανέλθει ο Καζού, ο οποίος θα γράψει την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Νικόλας Ιωάννου, είχε αποβληθεί στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. 

Ο Πάολο Τραμετζάνι σε κάποια στιγμή, ενδεχομένως να κατεβάζει και σχήμα με τρεις αμυντικούς πίσω. Θα χρειαστεί να το δουλέψει λίγο, πριν το εφαρμόσει. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.