ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΓΙΑ COBALT: “Air drama: Εγκλωβισμένοι Βρετανοί τουρίστες” -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΓΙΑ COBALT: “Air drama: Εγκλωβισμένοι Βρετανοί τουρίστες” -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 Πολλές οι αναφορές από το πρωί της Πέμπτης (18/10), στον βρετανικό Τύπο για το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της Cobalt, όπως σας ενημέρωσε το ThemaOnline, από νωρίς το βράδυ της Τετάρτης (17/10).

Επιμέλεια: Χρίστος Ζήνωνος

Με τίτλο “AIR DRAMA Βρετανοί τουρίστες παγιδευμένοι καθώς η Cobalt Airlines καταρρέει μεόλες τις πτήσεις να έχουν ανασταλεί από τα μεσάνυχτα” η βρετανική The Sun, γνωστοποιεί το κλείσιμο της εταιρίας, ενώ κάνει αναφορά στην ταλαιπωρία που προκαλείται σε χιλιάδες επιβάτες.

Το BBC στην ιστοσελίδα του, στο ρεπορτάζ για το κλείσιμο της εταιρίας με τίτλο “Η κυπριακή αεροπορική εταιρία Cobalt έχει αναστείλει τις λειτουργίες της”, φιλοξενούνται tweet επηρεαζόμενων, όπως αυτό χρήστη του μέσου κοινωνικής δικτύωσης που αναφέρει “Έχουμε επισκέπτη από την Ελλάδα η οποία μόλις ανακάλυψε ότι η αεροπορική εταιρία με την οποία θα επέστρεφε σπίτι έχει κλείσει”.

Ο “Guardian” αναφέρει ότι τα τρία αεροδρόμια, , Χίθροου, Στάνσετ, Γκατγουικ, στα οποία η Cobalt διεκπεραίωνε δρομολόγια, ενημερώνουν ότι από τις 11:50 το βράδυ της Τετάρτης (17/10), όλες οι πτήσεις ακυρώνονται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top